Careers, Life & More...

Μια ιδέα που έγινε τελικά πραγματικότητα

animal group selfie cartoon

Η ιδέα που έγινε τελικά πραγματικότητα έπεσε στο τραπέζι πριν αρκετούς μήνες και από τότε δουλεύουμε πυρετωδώς.
Δημιουργήσαμε αυτήν τη σελίδα καταρχάς με πολύ πολύ μεράκι και φυσικά με πολύ έρευνα, διάβασμα και δουλειά.
Η ομάδα μας είναι μικρή, αλλά περιλαμβάνει και αρκετούς συνεργάτες, τόσο από τα μέρη μας, όσο και international, για extra βοήθεια και στήριξη.
Στόχος μας είναι μια δυναμική και έξυπνη σελίδα, με αρκετή δόση χιούμορ που θα βοηθήσει τους αναγνώστες να αποφύγουν τα δικά μας λάθη και τις τρικλοποδιές που συναντήσαμε στο δρόμο μας.
Στο site θα συναντήσετε τις απαραίτητες συμβουλές για ένα άψογο βιογραφικό, αλλά και έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την τέλεια συνέντευξη.
Θα σας ενημερώσουμε για ζητήματα καριέρας, μεθόδους αναζήτησης εργασίας και για οποιοδήποτε θέμα αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον.
Στις αληθινές ιστορίες θα διαβάσετε δικές μας προσωπικές εμπειρίες και των αναγνωστών μας. Φυσικά μπορείτε να μας στείλετε και τις δικές σας για να τις δημοσιεύσουμε.
Επίσης λόγω της μεγάλης μετακίνησης των Ελλήνων στο εξωτερικό έχουμε συλλέξει και συνεχίζουμε, πολλές πληροφορίες για τη ζωή και την εργασία στα ξένα.
Έχουμε περάσει από αμέτρητες συνεντεύξεις, αλλά έχουμε και εμπειρία ως συνεντευξιαστές, έχουμε υπάρξει εργοδότες αλλά και υπάλληλοι, μας έχουν προσλάβει αρκετές φορές και άλλες τόσες μας έχουν απολύσει.
Ουσιαστικά και χωρίς πολλά λόγια, αυτός είναι ο τρόπος μας να τα λέμε, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να επικοινωνούμε μεταξύ μας, να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις πληροφορίες μας και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.


Πηγαίνετε στην αρχή